Selecteer een pagina

Inzicht geeft uitzicht

Bedrijfsadministratie.

Jouw cijfers, papieren en documenten in betrouwbare handen, zodat jij er geen omkijken naar hebt? Dat kan bij ons! Jouw financiële administratie wordt feilloos ingeboekt. Ook de BTW-aangiften, winst- en verliesrekeningen en jaarcijfers worden in een handomdraai voor je opgemaakt. Dat doen wij, indien gewenst met een online-administratiepakket waar zowel jij zelf, als wij, op kunnen inloggen. Kies kortom voor minder administratieve rompslomp.

Salarisverwerking

Een zorgeloze loon- en salarisadministratie begint bij een kennismaking met JH Bedrijfsadvies. Want wanneer je dat werk uit handen geeft, heb je weer 2 handen vrij om jouw werk te doen. Als je wilt, nemen we zowel de personeelsadministratie, loonaangiften evenals de personeelsmutaties, de ziek- en herstelmeldingen, het opstellen van contracten of het begeleiden van ontslagprocedures van je over. Wij zijn steeds op de hoogte van alle CAO wijzigingen.

Belastingaangifte.

Zo min mogelijk belasting betalen. Dat willen we allemaal wel, maar tegelijkertijd wil je ook binnen de kaders van de wet blijven en jouw bedrijfscontinuïteit garanderen. Naast het verzorgen van steeds terugkerende belastingaangiften zoals Inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting, mag je ook rekenen op onderbouwde adviezen over investeringsaftrek, bedrijfsvormen en bedrijfsopvolging. Daarbij staan jouw belangen voorop. Bovendien volgen we alle ontwikkelingen op de voet en spelen zo gemakkelijk in op relevante ontwikkelingen.

Advies

Op basis van jouw cijfers en andere cijfers uit de branche geven wij adviezen. Door het grote aantal opdrachtgevers in de bouw en food-detailhandel beschikken we over nuttige en actuele bedrijfsvergelijkende informatie. Wanneer de kwartaal- of jaarcijfers klaar zijn kunnen wij jou  helpen om daaruit de juiste informatie te filteren, zodat je beter de juiste koers kunt bepalen qua bedrijfsvoering.

Onze specialiteit.

Wij helpen je verder.

Bedrijfsadvies

Bedrijfsadministratie

Belastingaangifte

Salarisverwerking

ZZP & MKB